lørdag 21. august 2010

Væderøarna - Resö



Avgang Væderøarna ca kl. 1600 med retning Resö, som Per har fortalt om flere ganger.
På telefonen kunne han gi oss info om innseilinga til den fine havna.
Det var grov sjø og ganske mye vind (15 m/s) så det var bra at vi ikke lenger hadde gummibåten på slep. Arild hadde tømt den for luft, vasket og pakket den sammen.
Bølgene kom på skrått inn bakfra og var høye og krappe, og vi kunne nesten ta på dem ved siden av båten.Ankom Resö ved 1730 tiden.
Der la vi oss langsmed moloen ut til restaurant, som var en typisk turistfelle. Men også her skulle feires bryllup så det var stengt for oss, heldigvis.
I seiltøyet gikk vi langs brygga og fant plakaten som fortalte om Panget 200 meter opp i veien. Stedet var fullbooka, men vi fikk bestilt bord til 2030.
Bestillingen ble en nydelig fiskegryte, med to forskjellige fiskesorter, reker,kreps og tilbehør, og for ikke å snakke om god vin til, som gjorde kvelden.
God mat og den peneste serverings dama.
På hjemveien leita vi etter Malin fra "Vi på Saltkråkan."

5 kommentarer:

Wiggo sa...

Hei Knut! En liten hilsen fra Marco og meg. Vi er i Fredrikstad. Lissen er reist til Then torsdag sammen med Essa. De drar videre til Samos i ettermiddag. Jeg slapper av her, men skal mure ltt og ta en god tur med Marco. Solen titter frem og det er deilig ute. Ser av bloggen at du og Arild har det fint. Skulle ønske jeg hadde anledning å være med. Gratulerer med 1000 sjømil. Du må ha fått god erfaring nå som skipper og seiler. Hvor blir det av bildene. De må du ikke glemme. Ha en fortstatt fin tur og hils til Arild. Hilsen Wiggo

Sidsel sa...

Hei igjen Wiggo.
Bilder kommer. Tror det blir noen allerede i ettermiddag.
Takk for sist forresten. Det var kjempehyggelig lag i Tønsberg.
Hilsen Sidsel

Unknown sa...

Hei Knut,
Ser du fremdeles seiler i sus og dus ((: Utrolig bra! Vi er tilbake i Rekefjord etter noen late og flotte uker på sørlandet. Stikker til Oslo på fredag for å seile Holenderseilasen med Olav og Børre. Håper på mye vind og en kjapp regatta. Fest i Son lørdags kveld (: "Skaden" i Flekkefjord kommer på sms.

Ship-o-hoi!

capt&capt mellgren

Knut Herman sa...

Hei Eva
Takk for sist, det var hyggelig.
God seilas og hils mannskapet.
Er du sikker at det er nok med 900??
Her har det blåst endel. Hadde en stund 17 s/m over til Hvaler.

Sidsel sa...

Det var fint å få med bildene.
De ble bra.